Blog

Blog je zpověď, pohled, názor. Je to můj NOVÝ začátek. Začátek v novém životě po životě. Je to vyjádření mých pocitů - radosti i bolesti, lásky i samoty,úspěchu i pádu, dobra i zla. Sdílejte se mnou mé příběhy, kde se snažím ukázat, jak lze vstát a jít dál. Někdy s úsměvem, někdy s pláčem. Někdy sama, někdy s láskou. 

Padlý anděl

12.07.2021

Ano...v ten den se to stalo. Bylo to tak šílené...Silné, emotivní, smutné a bolavé. Neuvěřitelné a nečekané. Bylo to 10. února, před třemi roky. Setkala jsem se se smrtí...Nikdy na tu chvíli, která byla neskutečně dlouhá a nekonečná nezapomenu. Odešel člověk, který byl většinu mého života součástí mě. Cítila jsem to tak, a tak to i bylo mnoho let.

Muži...

30.04.2021

Muži...věčné téma nás žen. Už jako malá holka jsem měla raději společnost kluků, jejich lumpárny a šibalský pohled jsem velmi oceňovala. Také o tom vypovídala neustále rozbitá kolena a mnohokrát šitá hlava. Ve škole to pokračovalo dál a měla jsem radši partu kluků..tedy až na střední to byl problém a komplikace, protože na zdrávce kluků bylo...

Tady a teď

04.04.2021

Ani si neuvědomujeme, jak nám život proplouvá mezi prsty. Začíná nový týden a jako bych luskla prsty a je pátek. Nechápu, jak to letí a jen mi jde hlavou, co jsem zažila a naopak co jsem si nechala dobrovolně utéct.

Velmi často čtu odezvy na své psaní, příspěvky, fotky a tím v podstatě na svůj život. Plno lidí nechápe, tedy upřímně jsou to většinou ženy, proč to všechno dělám. Nějak nechápu už zpočátku to, že někdo řeší to, proč druhý dělá to či ono.

Ahoj...jak se tam máš? Našel si klid, pohodu a něco, co tě tam táhlo tak silně, že ses rozhodl tady vše opustit? Opustit rodiče a příbuzné, své děti, přátelé a v neposlední řadě mě? Bez varování, plánování a indicií.

Prostě už to tak je a starý rok střídá nový. Čínský nový rok bude za pár dní a bude ve znamení Buvola, což odpovídá našemu znamení Kozoroha. Přemýšlím, zda znám ve svém okolí nějakého kozoroha a určitě se někdo najde.

Pronásledování, slídění, obtěžování...to je stalking. Myslím, že tento šílený jev existoval vždy, ale díky sociálním sítím a mobilním telefonům se jeho výskyt mnohonásobně zvýšil. Bohužel!

Srdce

03.01.2021

Pod slovem srdce si většinou každý představujeme symbol lásky a úžasného citu. Paradoxně, když říkáme, že má někdo srdce na pravém místě, jeho poloha je spíše na levé straně. Srdce je životně důležitý orgán. Pokud přestane bít, náš život končí.

Petro, zastav v sobě to nekonečné trápení. Ne ty, to já! To já ublížil tobě, sobě, nám. Prosím přestaň v tomto příběhu vidět sebe jako vinnou. Já jsem udělal mnoho chyb. Už to vím a také vím, že mně odpustíš. Za to ti patří velký dík.

Medituji...ne pravidelně, ale vím, že pokud potřebuji vypnout a utéct z tohoto světa, je to východisko a dobrá volba. První pokusy a vlastně seznámení s meditací bylo spíš ve formě velkého vypnutí, odpočinku a posléze totálního vytuhnutí :).

© 2021 Deník Petronelly. 
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky